معرفی و بررسی اینورتر آیمستر کره جنوبی 2022

گروه صنعتی ایران صنعت نمایندگی رسمی و انحصاری اینورترهای آیمستر کره جنوبی

بررسی اینورتر آیمستر کره جنوبی سری A1 , E1 , U1 , C1

کمپانی ADT در سال 2004 میلادی گواهی کیفیت یا ISO9001 میگیره و در سال 2010 با شرکت هیوندا در زمینه تولید اینورتر های LOW VOLTAGE قرار داد OEM میبنده و در سال 2015 با شرکت LG الکترونیک قرار داد می بندد. در کل کمپانی ADT کره جنوبی شرکای تجاری زیادی داره و در زمینه OEM یا ODM محصولات با یکدیگر همکاری دارند.

شرکت فوجی نیز از جمله شرکت هایی هست که کمپانی ADT در زمینه های تولید باهاش همکاری می کند. شرکت ADT در سال 2008 برنده جایزه 5 میلیون دلاری و در سال 2010 برنده جایزه 10 میلیون دلاری به ازای صادرات موفق به کشورهای مختلف می شود.

این اینورتر دارای دو مدل تکفاز و سه فاز موجود می باشد.

اینورتر آیمستر کره جنوبی سری A1

ایران صنعت نمایندگی اینورتر آیمستر کره جنوبی سری A1  ، این مدل در دو کلاس ولتاژی سه فاز 220 ولت از 5.5 تا 75 کیلووات و سه فاز 400 ولت از 5.5 تا 132 کیلووات تولید میشود . اینوراینورتر آیمستر A1 از نظر توان دو پله ای میباشد یعنی دو مد HEAVY DUTY و NORMAL DUTY دارد . اینورتر آیمستر A1 در همه توان ها دارای فیلتر EMC داخلی بوده و از توان 30 کیلووات به بالا دارای راکتور DC یا چوک DC داخلی میباشد در ضمن تا توان 22 کیلووات دارای واحد ترمز داخلی میباشد .

کیپد اینورتر آیمستر A1 جداشونده میباشد و توسط کابل RJ45 میتوان به فاصله ای دورتر انتقال داد . شبکه رایج در مدباس RTU یا RS485 میباشد و شبکه آپشن که میتواند به صورت ماژولار داشته باشد :

  • Profibus_DP
  • Device_NET
  • MODBUS_TCP

همچنین میتوانیم تعداد ورودی خروجی های دیجیتال و آنالوگ را از طریق I/O برد افزایش دهیم و قابلیت اضافه کردن کارت انکودر به اینورتر آیمستر A1 وجود دارد . محدوده فرکانس حامل یا کریر در اینورتر آیمستر A1 از 1 تا 15 کیلوهرتز می باشد . قابلیت انتخاب سیگنال ورودی دیجیتال به صورت PNP و NPN همچنین به صورت منبع داخلی و اکسترنال وجود دارد .

ویژگی های محصول

  • شبکه ارتباطی به صورت داخلی RS485 یا MODBUS RTU می باشد و به صورت option میتوان توسط ماژول های مربوطه به شبکه های Profibus_DP ، DeviceNET، MODBUSTCP ، PROFINET IO، ETHERNET IP دسترسی پیدا کرد .
  • قابلیت کارکرد به صورت حلقه بسته یا Close را دارد که باید از کارت ENCODER استفاده کرد .
  • تا توان 22 کیلووات دارای واحد ترمز داخلی یا چاپر میباشد در تمامی توان ها دارای فیلتر EMC داخلی بوده و از توان 30 کیلووات به بالا مجهز به راکتور DC داخلی می باشد. قابلیت اتوتیونینگ یا برداشتن پارامترهای موتور به صورت خودکار در اینورتر آیمستر A1 در حالت ایستا همچنین قابلیت تعریف و راه اندازی موتور دوم وجود دارد.
  • دارای فانکشن PID کنترلر داخلی بوده که جهت کنترل پروسه های آنالوگ میتوان از مبحث PID کنترلر داخلی استفاده کرد به عنوان مثال کنترل فشار آب در بوستر پمپ توسط سنسور ترنسمیتر فشار و ورودی آنالوگ 20~4 میلی آمپر اینورتر و تنظیمات مربوط به PID کنترل امکان پذیر میباشد .
  • دارای 8 ورودی دیجیتال قابل برنامه ریزی می باشد که ورودی 1 و 2 به صورت پیش فرض برای چپ گرد راست گرد تعریف شده اند و ورودی های 3 تا 8 قابل برنامه ریزی می باشند . همچنین دو ورودی آنالوگ 10~0 ولت و 20~4 میلی آمپر که با ترمینال های HOL و OI مشخص شده اند در اینورتر آیمستر A1 وجود دارند که میتوان سرعت را از طریق این دو ورودی توسط سنسور , پتانسیومتر , کارت آنالوگ و … کنترل کرد .
  • دو خروجی آنالوگ وجود دارد جهت نمایش مولفه هایی شبیه ولتاژ خروجی ، جریان خروجی ، توان خروجی و گشتاور خروجی همچنین جهت اتصال به ورودی آنالوگ دیگر دستگاه ها جهت هماهنگ سازی یا فیدبک گیری مولفه ها که با ترمینال های AMI و FM و L مشخص شده است که ترمینال FM ولتاژ خروجی 10~0 ولت و AMI جریان خروجی 20~0 میلی آمپر را تولید میکنند .
  • سه خروجی رله ای وجود دارد . خروجی رله ای AL0 ،AL1 ،AL3 مربوط به فالت خروجی میباشند که قابل برنامه ریزی بوده همچنین خروجی های رله ای RN0 ،RN1 و RN2 ،RN3 نیز مولتی فانکشن میباشند . سه ترمینال SA ، SB , SC مربوط به قطع سخت افزاری اینورتر میباشند که مشترک آنها CM بوده و توسط سوئیچ قطع و وصل میتوان اینورتر را در حالت قطع و وصل سخت افزاری قرار داد ‌.
  • روی برد کنترل یا MAIN BOARD اینورتر آیمستر A1 سه عدد دیپ سوئیچ وجود دارد با نام های SW1 , SW2 ,SW3 که دیپ سوئیچ SW1 جهت اتصال مقاومت شبکه RS485 و حذف نویز استفاده میشود . دیپ سوئیچ SW2 و SW3 جهت تغییر سیگنال ورودی دیجیتال به صورت PNP و NPN یا انتخاب منبع داخلی و خارجی استفاده میشود.
 

 

بررسی اینورتر آیمستر کره جنوبی سری U1   

imaster u1

در مدل تکفاز از توان 0.4 کیلووات تا توان 2.2 کیلووات و در مدل سه فاز از توان 0.4 کیلووات تا 4 کیلووات تولید می شود.این مدل  در واقع مدل میکرو یا اقتصادی می باشد که تمام امتیازات لازم جهت کنترل و راه اندازی یک پروسه صنعتی متعارف و استاندارد را به ما می دهد.

اینورتر آیمستر U1 در مدل تکفاز از توان 0.4 کیلووات تا توان 2.2 کیلووات و در مدل سه فاز از توان 0.4 کیلووات تا 4 کیلووات تولید می شود.

ویژگی های  iMASTER U1

  • داشتن ولوم روی کیپد، اتصال کیپد دوم یا اکسترنال، حفاظت های لازم موتور، حفاظت خود اینورتر در برابر نوسانات برق و دما، PID کنترلر داخلی، مد کنترلی V/F و sensorless vector control، محدوده فرکانس کاری از 0.1 هرتز تا 400 هرتز، جریان خروجی بالا، دسترسی به 16 سرعت پله ای از طریق ترمینال های مولتی فانکشن، محدوده ولتاژ ورودی بالا، کم حجم بودن جهت بحث نصب و مونتاژ در تابلو، داشتن تایمر کارکرد جهت توقف و …. اشاره کرد.
  • ترمینال ورودی آنالوگ جریانی و ولتاژی جهت کنترل پروسه های آنالوگ می باشد.
  • دارای 3 ورودی دیجیتال قابل برنامه ریزی می باشد. اینورتر آیمستر سری U1 دارای دو خروجی رله ای و ترانزیستوری می باشد. اینورتر iMaster U1  دارای دیپ سوئیچ جهت تغییر حالت sink و source می باشد (قابلیت انتخاب سیگنال ورودی به صورت PNP/NPN).
  • مجهز به واحد ترمز داخلی در تمامی توان ها میباشد و قابلیت اتصال مقاومت ترمز نیز وجود دارد. اینورتر آیمستر U1 قابلیت افزایش گشتاور تا 150% در فرکانس های پایین را دارد. محدوده تغییرات ولتاژ ورودی در اینورترهای آیمستر U1 از 15%- تا 10%+ می باشد.
  • امکان تقویت گشتاور راه اندازی به صورت دستی و اتوماتیک در اینورترهای آیمستر U1 وجود دارد.
  • قابلیت اندازه گیری پارامترها و مولفه های موتور به صورت اتوماتیک وجود دارد (auto tuning). پورت ارتباطی اینورتر آیمستر U1 جهت برقراری ارتباط در شبکه RS485 می باشد.
  • قابلیت انتخاب موتور دوم و تنظیم پارامترهای مربوطه وجود دارد. محدوده فرکانس کریر یا حامل در اینورتر آیمستر U1 از 1 کیلوهرتز تا 15 کیلوهرتز می باشد. عمر مفید و واقعی اینورتر آیمستر U1 در صورت نصب و راه اندازی صحیح، بالای 40.000 ساعت می باشد. اینورتر آیمستر U1 دارای فن و هیت سینک خنک کننده جهت دفع حرارت المان ها می باشد.

 

خرید اینورتر آیمستر imaster کره جنوبی مدل U1

 

اینورتر آیمستر کره جنوبی سری C1

اینورتر آیمستر C1 در دو کلاس ولتاژی 3 فاز 220 ولت و 3 فاز 400 ولت تولید می شود.

سه فاز 220 ولت از رنج توانی 400 وات تا 15 کیلووات و سه فاز 400 ولت از رنج توانی 400 وات تا 22 کیلووات می باشد که مدل سه فاز 220 ولت مناسب شبکه برق ایران نمی باشد و وارد نمی کنیم و به دلیل واردات مدل آیمستر U1 تا توان 4 کیلووات در حال حاضر مدل 400 ولت آیمستر C1 را از 5.5 کیلووات تا 22 کیلووات موجود می باشد.

اینورتر آیمستر C1 در واقع مدل کامپکت یا فشرده با ابعاد جمع و جور و کوچک می باشد و فضای کمی را اشغال می کند که این مزیت مهمی در بحث نصب و مونتاژ می باشد و میتوان اینورتر را پهلو به پهلو نصب کرد.همچنین  دارای کیپد جدا شونده می باشد که بر روی کیپد ولوم جهت تغییر فرکانس یا تغییر سرعت موتور وجود دارد.

ویژگی های iMASTER C1 :

  • ابعاد کوچک، کیپد جدا شونده، حفاظت های کامل موتور، حفاظت خود اینورتر در برابر نوسانات برق و دما و …، داشتن تابع PID کنترلر داخلی، مدکنترلی V/F و وکتور کنترل، محدوده فرکانس تغذیه 50 الی 60 هرتز و محدوده فرکانس خروجی از 0.1 هرتز تا 400 هرتز، جریان خروجی بالا، دسترسی به 16 سرعت پله ای از طریق ترمینال های مولتی فانکشن، محدوده ولتاژ ورودی بالا، مجهز به واحد ترمز داخلی در تمامی توان ها می باشد.
  • قابلیت تزریق گشتاور بالا در فرکانس های پایین را دارد. محدوده فرکانس کریر یا حامل در اینورتر آیمستر C1 از 1 کیلوهرتز تا 15 کیلوهرتز می باشد. شبکه ارتباطی RS485 یا مدباس RTU را به صورت داخلی ساپورت می کند و اما قابلیت دسترسی به شبکه های ارتباطی پروفیباس , پروفینت , دیوایس نت و اترنت به صورت آپشن وجود دارد.
  • فانکشن AVR ،KEB و الگوریتم بهینه سازی تلفات موتور می باشد و همچنین قابلیت Search speed و اتوتیونینگ (پارامتر برداری خودکار موتور) در این اینورتر وجود دارد.
  • دارای 6 عدد ترمینال ورودی دیجیتال مولتی فانکشن از شماره 1 تا 6 می باشد که ترمینال 1 و 2 به صورت پیش فرض روی برای حالت چپ گرد و راست گرد انتخاب شده اند.
  • C1 دارای یک ورودی آنالوگ جریانی و یک ورودی آنالوگ ولتاژی بوده که ترمینال های H،O،L جهت اتصال ولوم یا پتانسیومتر اکسترنال و تغییر ولتاژ 0 تا 10 ولت هست که دو سر پتانسیومتر به ترمینال های H و L و سر وسط پتانسیومتر به ترمینال O متصل میشود و ترمینال Oi به عنوان ورودی 4 تا 20 میلی آمپر میباشد .‌
  • ترمینال های AM و FM خروجی های آنالوگی جهت اتصال به نمایشگر برای نمایش مولفه هایی همچون ولتاژ خروجی، جریان خروجی، توان خروجی، گشتاور خروجی و یا جهت استفاده به عنوان سیگنال آنالوگ خروجی 0 تا 10 ولت یا 4 تا 20 میلی آمپر می باشند.
  • همچنین درایو آیمستر C1 دارای خروجی رله ای و ترانزیستوری میباشد که ترمینال های 30A ،30B ،30C مربوط به خروجی رله ای بوده با قابلیت تعریف عملکرد آنها با ماکزیمم جریان عبوری 3 آمپری و ترمینال های CM2 ،11 ،12 مربوط به خروجی ترانزیستوری بوده که نقش و عملکردشون قابل انتخاب میباشند همچنین میتونیم به صورت OPEN و CLOSE نیز تعریف کنیم . ولتاژ خروجی های ترانزیستوری 24 ولت با حد اکثر جریان 50 میلی آمپر میباشد .
  • در C1  به دو روش میتوان شبکه RS485 را برقرار کرد یا از طریق پورت ارتباطی RJ45 و یا از طریق ترمینال RXP و RXN که داخل اینورتر آیمستر C1 سه عدد دیپ سوئیچ جهت انتخاب منبع متصل به ورودی های دیجیتال به صورت سینک و سورس و انتخاب سیگنال NPN و PNP اینترنال و اکسترنال و انتخاب سیگنال آنالوگ ورودی جریانی و ولتاژی وجود دارد.
  • قابلیت کارکرد در دمای 10- تا 50+ را دارد
  • مدل اقتصادی محسوب میشود و دارای قیمت رقابتی میباشد برای اکثر پروژه های صنعتی سبک ، نیمه سنگین و سنگین کار میتوان از این اینورتر استفاده کرد همچون اکسترودر، میکسر ، بالابر، صنعت نساجی، کانوایر، اگزاست فن، پمپ، کمپرسور و دیگر موارد.
  • دارای 18 ماه گارانتی و 15 سال خدمات پس از فروش میباشد و جهت نصب و راه اندازی آسان علاوه بر دفترچه راهنمای انگلیسی، دفترچه راهنمای فارسی هم تنظیم شده است.

 

خرید اینورتر آیمستر imaster کره جنوبی مدل C1

 

اینورتر آیمستر کره جنوبی سری E1

اینورتر های imaster ADT سری E1 به لحاظ ولتاژ کاری به سه دسته تقسیم میشوند. دسته اول اینورتر های تکفاز با ولتاژ 200 تا 230 ولت و توان 0.4KW تا 2.2KW ، دسته دوم اینورتر های سه فاز با ولتاژ 200 تا 230 ولت و توان 0.4KW تا 22KW و دسته سوم اینورتر های سه فاز با ولتاژ 380 تا 480 ولت و توان 0.4KW تا 380KW میباشند. این درایو برای کاربردهای سنگین در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند و دارای مد کنترلی V/F و Sensor less vector control میباشند.
میتوان کیپد آنها را جدا کرد و به وسیله کابل ارتباطی به فاصله دورتری از اینورتر انتقال داد ‌. دارای ورودی آنالوگ ولتاژی و جریانی و PID کنترلر پیشرفته میباشند . در سری E1 در حالت ایستا می توان پارامترهای موتور را به صورت خودکار اندازه گیری نمود. دامنه تغییرات فرکانس خروجی در سری E1 از 0.1HZ تا 400HZ و دامنه تغییرات فرکانس حامل از 1HZ تا 15KHZ میباشد . در اینورتر های imaster ADT سری E1 دامنه تغییرات ولتاژ ورودی از 15%- تا 10%+ و قابلیت انتخاب سیگنال کنترلی ورودی به صورت NPN یا PNP میباشد.
اینورتر های imaster ADT سری E1 قابلیت کنترل موتور دوم و تنظیم پارامترهای مربوطه را دارند. این درایو دارای پورت ارتباطی MODBUS RTU) RS485) به صورت BUILT-IN و همچنین دارای چاپر داخلی تا توان 22KW میباشند یعنی قابلیت اتصال مستقیم مقاومت ترمز تا توان 22KW وجود دارد.

اینورتر های imaster ADT سری E1 دارای فیلتر EMC و راکتور DC به صورت BUILT-IN میباشند. پروتکل های ارتباطی در اینورتر سری E1 به صورت آپشن شامل Profibus-DP و DeviceNET و Modbus TCP و ENCODER بوده و اینورتر های imaster ADT سری E1 دارای استانداردهای ROHS , CE , UL میباشند. به طور کلی میتوان گفت اینورتر های imaster ADT سری E1 شبیه اینورترهای هیوندا مدل N700E هستند با این تفاوت که از قدرت نرم افزاری و سخت افزاری بالاتری برخوردار میباشند.
از اینورتر های imaster ADT سری E1 برای تمامی کاربردهای صنعتی سبک ، سنگین و نیمه سنگین کار میتوان استفاده کرد. ظاهر زیبا ، عملکردی قوی ، طول عمر بالا و قیمت رقابتی نسبت به خیلی از برندهای موجود در ایران باعث شده است. مشتریان فراوانی را به خود جذب کند.

خرید اینورتر آیمستر imaster کره جنوبی مدل E1

 

کلیه اینورتر های آیمستر در ایران صنعت نمایندگی رسمی iMASTER  دارای 18 ماه گارانتی و 15 سال خدمات پس از فروش می باشد .

پشتیبانی فنی ایران صنعت همه روزه از ساعت 8 صبح تا 8 شب پاسخگوی سئوالات شما عزیزان می باشد

درباره ما

ایران صنعت نمایندگی انواع اینورتر در اصفهان ایران صنعت نمایندگی اینورتر هایتک در اصفهان اینورتر هایتک محصول شرکت هایتک تایوان

در این باره بخوانید